Събота, 22 Юли 2023
            
Велико Търново Общество

Близо 600 кг хранителни продукти събра Ротаракт клуб - Велико Търново в кампанията си „Купи и дари”

  22.04.2023 08:07
Близо 600 кг хранителни продукти събра Ротаракт клуб - Велико Търново в кампанията си „Купи и дари”

Близо 600 кг. хранителни продукти събра Ротаракт клуб - Велико Търново, в кампанията си „Купи и дари”, която по традиция се провежда по Великден.

От 7 до 9 април младите ротарианци бяха разположили свои екипи в четири магазина за хранителни стоки във Велико Търново, а всеки желаещ да подкрепи инициативата можеше да закупи хранителни продукти и да ги остави в специално обозначени за целта колички на изходите на търговските обекти.

Със събраните храни ще бъдат подпомогнати 16 семейства в неравностойно положение, съобщиха от клуба.

Членовете на Ротаракт клуб - Велико Търново, изказват благодарност на всички, които се включиха в „Купи и дари” и подпомогнаха каузата им.

Инициативата „Купи и дари” на Ротаракт клуб - Велико Търново, се провежда два пъти в годината в навечерието на най-светлите празници - Коледа и Великден, и е поредното доказателство, че за доброто няма почивен ден.

Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, част от структурата на Ротари Интернешънъл. Всеки, проявяващ интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свърже с тях на официалните им страници в социалните мрежи.


Ключови думи
Ротаракт Купи и дари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати