Събота, 22 Юли 2023
            
Велико Търново Култура

В Театър ВЕСЕЛ разказват „Приказка за Боби и шайка микроби“

  22.04.2023 07:13
В Театър ВЕСЕЛ разказват „Приказка за Боби и шайка микроби“

На 22 април от 11.00 ч. в читалище „Искра” ще гостува спектакълът на Държавен куклен театър – Русе. Драматизацията и постановката е на Валентин Владимиров, сценографията и куклите са на Таня Пасева и Георги Пасев, а музиката – на Станимир Иванов. За приключенията на приказните герои разказват актьорите Кремена Станева, Любен Русенски и Мартин Маринов.

Историята е за малкия Боян, който хитрува пред майка си. Той не си мие старателно ръцете и всъщност хич не обича водата и сапуна. Затова и ръцете му са истински развъдник на микроби. И то не какви да е! Моля, запознайте се с Коби, Роби и тяхната шайка непослушни микроби. Те си живеят прекрасно върху мръсните ръце на Боян, но един ден решават да се отправят на екскурзия към... сливиците му. И всичко е много весело и забавно, но не и за Боби. Той се разболява, а в съня си се среща с г-н Имунитет, който обяснява как заедно да преборят микробите. Дали ще успеят?

Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица./ сн. организатори


Ключови думи
Театър ВЕСЕЛ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати