Събота, 17 Юни 2023
            
Велико Търново Темида

Окръжна прокуратура – Велико Търново ръководи досъдебно производство във връзка с починал мъж и жена в безпомощно състояние, открити в жилище в Пчелище

  15.03.2023 13:16
Окръжна прокуратура – Велико Търново ръководи досъдебно производство във връзка с починал мъж и жена в безпомощно състояние, открити в жилище в Пчелище

Във връзка с намерени на 11.03.2023 г. в жилище в с. Пчелище починал 29-годишен мъж и 39-годишна жена в безпомощно състояние, в Районно управление – Велико Търново е започнато досъдебно производство за изясняване механизма и причините за смъртта на лицето и на нараняванията на жената.

Разследването се провежда под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Велико Търново, като към настоящия момент са извършени множество процесуално-следствени действия - оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, назначени са експертизи, изискана е информация относно електронната комуникация и движението на пострадалите и лица, имащи отношение към случая, както и други неотложни действия по разследването.

Пострадалата е настанена в МОБАЛ – В. Търново с черепно-мозъчна травма и предстои да бъде разпитана, след като здравословното ѝ състояние позволи провеждането на разпита.

По досъдебното производство  се проверяват всички възможни версии, за да се установят в пълен обем обстоятелствата по случая.

Разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Велико Търново.


Ключови думи
Пчелище
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати