Четвъртък, 02 Мар 2023
            
Велико Търново Общество

Във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ започна акцията „Рано рани“

  01.12.2022 13:28
Във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ започна акцията „Рано рани“

По традиция в първия ден на месец декември във Великотърновския университет стартира акцията „Рано рани“. Превърнала се в разпознаваема марка през последните години сред кандидат-студентите на висшето учебно заведение, акцията дава възможност и на зрелостниците, на които предстои да завършат средно образование през 2023 г., да запазят място в една желана от тях специалност. Великотърновският университет дава гаранции, че избраното от кандидата място ще се пази до 28 юни 2023 г. включително. Ако до тази дата кандидатът не се запише, защото не отговаря на условията за приемане в съответната специалност или защото е променил желанието си, мястото му се обявява за свободно.

Преди отварянето на системата за електронно кандидатстване ректорът проф. д-р Христо Бонджолов и заместник-ректорът по учебната дейност проф. д-р Димитър Симеонов лично се увериха в изправността на платформата, чрез която се очаква във Великотърновския университет да запазят място в желаната от тях специалност стотици нетърпеливи кандидати, още в първия ден на акцията „Рано рани“.

Напомняме, че запазването на място в една предпочитана специалност става само по ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ на адрес http://zm.uni-vt.bg

Първи своите документи през електронната платформа на Университета подадоха Меги Иванова за специалност „Психология“, Ивайла Иванова за специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“ и Гергана Милева за специалност „Право“.

За подробна информация: www.priemunivt.bg и на тел. 062/618 206


Ключови думи
Рано рани ВТУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати