Неделя, 26 Фев 2023
            
Горна Оряховица Други

20 пациенти направиха преглед в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ при д-р Пейо Мишев

  27.11.2022 13:28
20 пациенти направиха преглед в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ при д-р Пейо Мишев

20 пациенти от Горна Оряховица и региона със сърдечно-съдови оплаквания преминаха вчера на преглед в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ при д-р Пейо Мишев, кардиохирург и съдов хирург. Освен прегледи и консултации, на всички пациенти бе извършена и доплерова ултразвукова диагностика.

„Отново имаме новооткрити случаи от общия брой прегледани“, обясни д-р Мишев. „Имаше пациенти с леки проблеми, които се грижат за здравето си и спазват навременна профилактика. Наложи се и корекция на някои от назначените терапии. Макар и малък процент, бяха прегледани и пациенти с разширени вени и телеангиектазии, на които е препоръчана лазерна аблация и склеротерапия с направление от здравната каса. Бяха диагностицирани пациенти с критична исхемия на долни крайници, нуждаещи се от неотложна оперативна интервенция, които са насочени към отделението по съдова хирургия към МБАЛ “Св. София”. Също така бяха установени пациенти с обострени хемороиди, на които им бе препоръчано да се подложат на оперативно лечение, посочи още д-р Мишев.

Екипът на д-р Росен Разбойников и д-р Пейо Мишев отново ще преглежда пациенти от региона в горнооряховската болница на 17 декември (събота). Желаещите могат да се записват на тел. 0878 74 64 80, регистратура.


Ключови думи
МБАЛ Св. Иван Рилски
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати