Вторник, 07 Фев 2023
            
Велико Търново Други

Военнослужещи и цивилни от НВУ „Васил Левски“ получиха новите си пагони

  08.11.2022 14:16
Военнослужещи и цивилни от НВУ „Васил Левски“ получиха новите си пагони

Военнослужещи и цивилни служители на Националния военен университет „Васил Левски“ са назначени на нови длъжности, повишени във военни звания или повишени в академична длъжност. Всички те получиха новите си пагони и удостоверения от заместник-началника на Военния университет Георги Крайнов.

Майор Свилен Спиридонов, който е гл. ас. в катедра „Управление на ресурси и технологии“ на факултет „Общовойскови“ вече е с военно звание „подполковник“. Повишен в звание „майор“ е капитан Георги Мадаров, младши експерт I степен в отдел „Логистика“. В звание „старши лейтенант“ са повишени повишен лейтенант Иван Дикев е лейтенант Стефан Ямуков, и двамата командири на взвод в сектор „Военна подготовка“ в център „Професионално и продължаващо обучение“.

Първото си сержантско звание „младши сержант“ получи ефрейтор 2-ри клас Спаска Бельова, специалист по логистично осигуряване в Курсантски батальон. Тя е назначена вече на длъжността „старши специалист 2-ра степен по логистично осигуряване“ в Курсантския батальон.

Редник 3-ти клас Петя Георгиева вече е ефрейтор 1-ви клас и е назначена на длъжността „оператор на ЕИТ“ в отдел „Личен състав“.

Капитан Ивелин Тодоров, който завърши пълния курс по специалността „Организация и управление на военни формирования на оперативно ниво“ във Военна академия „Г. С. Раковски“, получи назначението си за заместник-командир на курсантски батальон в НВУ „Васил Левски“.

Началникът на отдел „Учебна дейност“ полк. Стоян Георгакиев и подполковник Мирослав Димитров, който е началник на отделение „Окомплектоване с военнослужещи“ в отдел „Личен състав“, бяха отличени с плакет на Министерството на отбраната за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, за проявен професионализъм и във връзка с навършване на кръгла годишнина.

Полк. Крайнов връчи и удостоверения във връзка с назначаване на академична длъжност на д-р Николай Николов, който вече е доцент в катедра „Защита на населението и инфраструктурата“ и на майор Огнян Пашев, който е назначен на академична длъжност „асистент“ в катедра „Логистика на сигурността“.


Ключови думи
НВУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати