Неделя, 05 Фев 2023
            
Горна Оряховица Други

„Глобъл Клинър” поема зимното поддържане на общинската пътна мрежа в Горнооряховско

  06.11.2022 13:56
„Глобъл Клинър” поема зимното поддържане на общинската пътна мрежа в Горнооряховско

„Глобъл Клинър” ООД е единствената фирма подала оферта за зимното поддържане на четвъртокласната пътна мрежа и улиците в малките селища на община Горна Оряховица. Офертата на фирмата бе приета и предстои подписване на договор.

Цената за услугата за целия период е 102 240 лева, като в тази сума се включва снегопочистване и опесъчаване на общинските пътища между селищата, уличната мрежа в населените места (без четирите големи кметства) и третокласния път в рамките на Долна Оряховица.

Фирмата предлага 48 лева с ДДС на 1 километър за снегопочистване и 60 лева за 1 км опесъчаване.

Услугата обхваща Писарево, Г. Г. Тръмбеш, Г. Д. Тръмбеш, Стрелец, Паисий, Правда, Янтра, Върбица и Крушето. Това са общо 147 км улици. Отделно са още 55,5 км IV-класна мрежа и почти 2 км от III-класния път на територията на Долна Оряховица.

Цените, договорени с фирмата-изпълнител ще служат за база, на която четирите големи кметства – Долна Оряховица, Първомайци, Драганово и Поликраище, ще могат да сключат договори за същата дейност с местни фирми.

Снегопочистването в общинския център и тази година ще се осъществява от общинското предприятие „Пътна инфраструктура и озеленяване”.


Ключови думи
Глобъл Клинър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати