Събота, 21 Яну 2023
            
Велико Търново Култура

Театър ВЕСЕЛ покани „Чук и Пук“ на съботната си сцена в читалище „Искра“

  22.10.2022 06:36
Театър ВЕСЕЛ покани „Чук и Пук“ на съботната си сцена в читалище „Искра“

Куклен театър ВЕСЕЛ покани на 22 октомври от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново поредното представление от проекта „Съботни спектакли за семейна публика“ – „Чук и Пук“ по класическия текст на Турбьорн Егнер. Постановката е от репертоара на Държавния куклен театър в Пловдив и е дело на Стоян Ангелов, сценографията – на Диана Узунова, а музиката – на Гергана Василева. Участват актрисите от пловдивската трупа Михаела Андонова и Наталия Василева.

„Имаше едно време едно момченце. Казваше се Антон. То имаше в устата си зъбки – като всички деца естествено. Но в едно от зъбчетата на Антон имаше дупчица и там живееха две човечета, които се наричаха Чук и Пук. Чудни имена! Наистина чудни, но чудни бяха и човечетата. Бяха толкова малки, че можеха да се видят само със силно увеличително стъкло“ .
„Чук и Пук“ е забавен образователен спектакъл, който ще помогне на децата да открият разни важни тайни за зъбките.                                                                                     
Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.


Ключови думи
театър ВЕСЕЛ Чук и Пук
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати