Понеделник, 28 Nov 2022
            
Велико Търново Други

Официално изпратиха Людмила Илиева от Областна администрация

  29.08.2022 14:36
Официално изпратиха Людмила Илиева от Областна администрация

С плакет на Областна администрация Велико Търново, символичен подарък и пожелания за лични и професионални успехи областният управител инж. Георги Гугучков официално изпрати предшественичката си Людмила Илиева.

„Всеки от досегашните областни управители е оставил нещо след себе си и е добре всеки след тях на тази отговорна позиция на надгражда. Пожелавам на г-жа Людмила Илиева преди всичко здраве, професионални успехи и да продължава да работи за гражданите на областта“, подчерта на официалната церемония по предаването на властта губернаторът инж. Георги Гугучков.

„Вие сте лицето на държавата тук и трябва да имате смелостта, куража и търпението да отстоявате интереса на държавата. Компетентността я имате. Областна администрация е това, което е, благодарение на усилията на всеки от вас. Продължавайте да сте екип, да дерзаете да давате повече, отколкото се изисква от вас. Бъдете здрави, бъдете почтени и се радвайте на живота, за мен беше чест да работя с вас “, пожела на екипа, с когото работи седем месеца бившият областен управител Людмила Илиева.


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати