Петък, 18 Nov 2022
            
Велико Търново Спорт

Старши треньорът на „Етър“ Емануел Луканов: Победата срещу „Созопол“ е задължителна

  19.08.2022 09:53
Старши треньорът на „Етър“ Емануел Луканов: Победата срещу „Созопол“ е задължителна

Победата е задължителна, обяви старши треньорът на „Етър“ Емануел Луканов преди домакинството на „виолетовите“ срещу „Созопол“ утре от 20:00 ч. на стадион „Ивайло“.

“Задължителна победа! Всичко друго би било провал за нас, въпреки че дадохме две “жертви” в Своге. Кольо Станев е с растежение от гостуването и отпада със сигурност, а Христо Митев е с шевове на челото от сблъсък, тренира, но участието му остава под въпрос. Но отборът е комплектован и играчите, които са на разположение, съм убеден, че ще свършат работа. Затова сме отбор и имаме определени цели”, заяви преди мача Емануел Луканов.

“Седмицата мина перфектно, но това не е гаранция за резултат. Представянето на отбора обаче е оптимално. Като резултати си мисля, че заслужавахме досега 4 точки повече. Но какво си мисля аз, няма голямо значение, въпросът е да свършим работата. Не смятам, че причините са пропуските са ментални, защото никой не поставя играчите под натиск. Хубавото е, че създаваме положения и скоро някой отбор вероятно ще го отнесе здраво”, добави наставникът на „виолетовите“.


Ключови думи
Етър Созопол Емануел Луканов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати