Петък, 28 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

Треньорът на „Етър“ Емануел Луканов: Трябва да вземем това, което не успяхме срещу „Дунав“

  29.07.2022 09:12
Треньорът на „Етър“ Емануел Луканов: Трябва да вземем това, което не успяхме срещу „Дунав“

Второ гостуване предстои на „виолетовите“, които стартираха с победа в Монтана, но после направиха реми у дома с „Дунав“. Амбициите са за втора поредна победа на чужд терен.

Габровският рефер Петър Кузев ще свири срещата от третия кръг на Втора лига. Мачът е в събота от 18:00 ч. на стадиона в Бистрица. Асистенти са му Даниел Ников и Михаел Денчев, четвърти съдия е Станимир Тодоров, а съдийски наблюдател - Асен Николов.

„Има някаква горчивина след мача с „Дунав“, защото създадохме много положения, но ги изпуснахме, а заслужавахме изцяло трите точки. Но като не береш плодовете, си по-огорчен. Но отборът тренира много добре, готви се на ниво за предстоящия мач, който със сигурност няма да е лесен. Мотивацията е на ниво – трябва да отидем и вземем това, което не успяхме срещу „Дунав“.

Искам да кажа, че бях много афектиран след мача с „Дунав“ и забравих да поздравя феновете на „Етър“, които ги чувах цял мач как подкрепяха отбора. Извинявам се за това и им благодаря за подкрепата! Нека продължават така да подкрепят отбора, защото това е пътят! Още веднъж им благодаря!“, заяви старши треньорът Емануел Луканов.

Всички са на линия, освен засега Кольо Станев, който имаше стомашно неразположение и пропусна две тренировки. До петък ще е ясно дали ще вземе участие в мача. Всички останали са здрави и готови за битка.

„Витоша“ (Бистрица) е много енергичен отбор, оприличавам ги на „Дунав“, но са малко по-опитни от русенци, които имаха много млади момчета. Играят само с двама юноши, всичко останало са опитни футболисти. „Монтана“ имаха доста проблеми до отбелязването на гола. Ако някой е решил, че този мач ще мине на ходом и ще го спечелим – няма шанс. Подценяването е първо липса на уважение към себе си и второ – към противника“, добави Емо Луканов.


Ключови думи
Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати