Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ започва с гостуване на „Монтана“

  24.06.2022 11:39
„Етър“ започва с гостуване на „Монтана“

Дерби още в първия кръг на Втора лига очаква “Етър”. Тимът започва с гостуване и то ще е на “Монтана” в средата на юли. Това реши тегленият днес жребий в столицата.

“Етър” бе представен на жребия от треньора Николай Катъров. Тегленето беше по реда на класирането и “виолетовите” трябваше да теглят първи. Катъров изтегли топката с № 18, което означава гостуване на старта. Малко след това представителят на “Монтана” изтегли № 1 и така се оформи двойката “Монтана” – “Етър”. Първият дял от първенството завършва с гостуване в Ловеч на “Литекс”.

Неделчо Михайлов от БФС поясни, че този сезон мачовете във Втора лига, предвидени за тв излъчване, ще се играят във вторник или четвъртък. От БФС обявиха, че във второто ниво на родния футбол могат да бъдат картотекирани до петима чужденци, а само двама извън ЕС могат да играят едновременно в официалните мачове.

Във втория кръг “Етър” приема “Дунав” (Русе), а в третия гостува на “Витоша” (Бистрица). Следващото домакинство е срещу “Марица” (Пловдив).

Спортно-техническата комисия на БФС в близките дни ще обяви точните дати и часове на първите четири кръга./ www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Монтана
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати