Сряда, 05 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ представи новите си екипи

  06.07.2022 09:28
„Етър“ представи новите си екипи

„Етър“ представи новите си екипи за сезона 2022/2023 г. с атрактивна фотосесия на Царевец, в която в ролята на модели се включиха Даниел Младенов, Мариян Иванов и Николай Янков.

Новата екипировка изцяло е на елитния бранд Nike. Официалният екип е в традиционния виолетов цвят с логото на „Етър“ и на спонсора Winbet. Първият резервен екип за мачовете е изцяло в бяло, а много интересен е третият резервен екип за мачовете – изцяло в черно със златиста емблема на „Етър“ и логото на спонсора. Футболистите получиха и екипировка за свободното време, за пътуванията за мачовете, тренировъчни екипи, анцузи и т.н., всички с бранда Nike. Вратарските екипи са в червено и в жълто.

Феновете на „Етър“ вече могат да се сдобият с абсолютно всеки от оригиналните артикули – както с всяка от игровите фланелки, така и с тези за свободното време, тренировъчните, с анцузите и спортните горнища, сакове и др. Както вече съобщихме, всичко това става факт след стартиралото сътрудничество със SPORT DEPOT - поредна инициатива на компанията в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната. В магазина на SPORT DEPOT в Mall Велико Търново ще има оборудван „Фен корнер“, който ще предлага всички артикули на клуба. От края на юли екипировката на „Етър“ ще бъде във всеки магазин на SPORT DEPOT в страната“, заяви председателят на УС на „Етър“ Деян Куздов.

Новата екипировка на „Етър“ вече може да бъде поръчана онлайн на https://etarshop.com/, а от края на седмицата ще е налична и в магазин SPORT DEPOT Велико Търново и фен магазина на клуба.


Ключови думи
Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати