Петък, 04 Nov 2022
            
Велико Търново Спорт

Емануел Луканов: „Нямаме право на грешка”

  05.08.2022 13:45
Емануел Луканов: „Нямаме право на грешка”

Старши треньорът на „Етър” Емануел Луканов коментира готовността на “виолетовите” за предстоящото домакинство срещу “Марица” (Пловдив) в събота от 20:00 ч. на стадион “Ивайло”.

„Подготвихме се много добре за срещата, въпреки че седмицата започна със смесени чувства след мача в Бистрица. Равенството не прилягаше на „Етър” като отбор, но пък положихме много усилия и характер, натискахме с човек по-малко до последно.

За предстоящия мач с „Марица” за отбор като нашия, който има реални амбиции, равенството не е добър вариант. Подготовката мина по перфектен начин и се надявам и мачът да завърши по същия начин”, коментира Емануел Луканов.

Всички футболисти са на линия и готови за битка, единственият отсъстващ е наказаният за 1 мач защитник Христо Митев.

Редовните билети са с цена от 8 лева, учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 г. влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете – 10 лева и родител с две деца – 12 лева. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 17 ч. в събота във фенмагазина и от 18 ч. на касите. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 19:00 ч.

“Етър” продължава инициативата, предприета преди първото домакинство срещу “Дунав”, и за предстоящия мач с “Марица” (Пловдив). Всеки привърженик на етърци, който в събота, 6 август, си закупи официалната фланелка на „болярския“ тим, ще получи бонус от клуба – безплатен билет за мача с „Марица”. Имате право на избор на цвета – основния виолетов, резервните бяла или черна, или вратарските червена или жълта. Промоцията важи само за фланелки, закупени от фен магазина на „Етър“ срещу стадион „Ивайло“. Новата официална екипировка на „виолетовите“ е изцяло налична във фенмагазина.


Ключови думи
Етър Емануел Луканов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати