Понеделник, 14 Nov 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Удължават срока за записване за Първи градски футболен турнир в Долна Оряховица

  15.08.2022 16:41
Удължават срока за записване за Първи градски футболен турнир в Долна Оряховица

„Първи градски футболен турнир Долна Оряховица” ще се проведе на 27 и 28 август в Долна Оряховица. Спортното събитие предизвика интереса на много неформални спортни общности, което наложи и промяна в първоначално обявените правила. От всички запитвания разбираме, че самоорганизиращите се отбори няма да могат да се вместят в предварително обявения срок за записване от 21 август. Затова ще направим гъвкава организация и ще приемаме заявки дори в деня на откриването, обявиха организаторите.

Досега са записани дузина отбори, но много фенове на играта искат да сформират тимове специално за проявата. Затова и се налага отсрочката в записването.

Турнирът е на малки вратички за деца и възрастни и ще е на стадиона край Долна Оряховица. Това е първата проява на новата младежка организация „За добро”, създадена само преди няколко седмици, която си поставя за цел да възроди спортния и културния живот във втория град на общината. Съорганизатор е Кметство Долна Оряховица с помощта на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

Отборите ще бъдат разделени в две възрасти – до 18 и над 18 години. Всеки тим ще се състои от 10 души - 5 полеви играчи и вратаря по време на игра и 4 резерви. Мачовете ще са в две полувремена от 15 минути и почивка между тях. Таксата за участие е 40 лева на отбор. Прегледът и записването в началото на турнира ще е от 8 до 9 часа на 27 август. В 9 часа е откриването и началото на първата среща.


Ключови думи
футболен турнир Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати