Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Випуск 2022 на СУ „Георги Измирлиев“ със специално послание към следващите Измирлиевци

  12.05.2022 14:30
Випуск 2022 на СУ „Георги Измирлиев“ със специално послание към следващите Измирлиевци

Свое послание към идващите след тях остави Випуск 2022 на СУ „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица. Специалната капсула, запазила частица от 12-те години, прекарани в Гимназията, и пожеланията на абитуриентите бе вградена до входа на училището с изричното условие да бъде отворена след 10 г. Пак там е оставено място за още няколко капсули. Така в деня на последния за тях училищен звънец тазгодишните зрелостници поставиха началото на нова традиция.

Обещаваме да отстояваме с труд нашите мечти и да действаме за каузи. Нека те да се случат за всички от голямата Измирлиева общност със споделеност и добри постъпки на достойни граждани, е част от посланието на Випуск 2022.

А той си взе довиждане с Гимназията със самочувствието на подготвен за света на големите, но и с малко тъга по отминалите години.

За вас изминаха 12 г. на труд и постоянство, на сълзи и усмивки, на изпитания на волята и характера. Пътя на съзравянето минахте не сами, а подкрепяни, напътствани и вдъхновявани от своите учители. Ако сега имате вярата, че сте успели, дължите го на тях. Благодарете им и следвайте пътя, който сте избрали. Дайте на света  Випуск 2022, пожела на абитуриентите директорът на СУ „Георги Измирлиев“ Криси Аврамова. Че вярва в техните успехи каза и зам.-кметът на Горна Оряховица Григор Минков, който бе гост на церемонията по изпращането.

Самата церемония бе своеобразен разказ за училищните години на Випуск 2022. За всеки от завършващите имаше специална грамота, която описва типична за него черта.

Ралица Йорданова и Янислав Цачев от 12.а клас станаха Мис и Мистър Випуск 2022, от 12.б лентите бяха сложени на Силвана Ахмедова и Емил Николов.

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
СУ Георги Измирлиев Випуск 2022
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати