Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Политика

Шестима делегати излъчи горнооряховската организация на ГЕРБ за Националната конференция

  01.03.2022 12:10
Шестима делегати излъчи горнооряховската организация на ГЕРБ за Националната конференция

Шестима делегати за Националната конференция излъчи Общото събрание на общинската организация на ГЕРБ в Горна Оряховица. По право участие вземат кметът инж. Добромир Добрев, председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов и председателят на общинската организация Добрин Дериджиян. Тримата, избрани от Общото събрание, са Анелия Токмакчиева, Нели Грошкова и Христо Янашков.

Събранието обсъди и прие отчет и анализ за работата на организацията по време на трите избора миналата година. Оценката като цяло е добра, тъй като ГЕРБ успя да запази стабилно присъствие в Горна Оряховица и дори бе първа политическа сила на първите избори през април. Структурата отново има свой депутат Димитър Николов, който беше и гост на Общото събрание и участва в дискусиите.

Сега е време за още по-дълбок анализ на допуснатите грешки и изграждане на стратегия за следващите избори. Искам всеки да си каже мнението и заедно да решим накъде ще вървим. Лично ще се ангажирам с разговори с всеки един от нашите членове, защото в момента имаме нужда от много по-голяма активност. Искаме повече хора да се включат в работата на общинската организация и сега, и по време на следващите предизборни кампании, коментира временно изпълняващият длъжността председател на общинската организация Добрин Дериджиян.


Ключови думи
ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати