Понеделник, 19 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Утвърдено е ново ръководство на общинската организация на ГЕРБ във Велико Търново

  20.06.2022 15:39
Утвърдено е ново ръководство на общинската организация на ГЕРБ във Велико Търново

Новото ръководство на общинската организация на ГЕРБ във Велико Търново вече е утвърдено от Изпълнителната комисия. Съставът е одобрен след номинации, направени по време на провелото се наскоро отчетно-изборно събрание.

За общински ръководител на ГЕРБ в старопрестолния град е избран социалният психолог и общински съветник Деян Хаджийски.

Организационен секретар е Георги Марков – застрахователен брокер и общественик, също общински съветник в местния парламент на Старата столица.

Разширен е съставът на ръководството. В органа влизат педиатърът д-р Валентин Точков, издателят и заместник-кмет по хуманитарни дейности Нейко Генчев, преподавателите от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ проф. Любомира Попова и Христина Христова, дизайнерът Атанас Парушев.

В състава на общинското ръководство са също лидерът на МГЕРБ в областта Георги Недев, учителят и популярен фотограф Никифор Тодоров, рекламният мениджър в областния всекидневник „Янтра днес“ Диана Попова, експертът по земеделие Йорданка Стефанова, икономистът и юрист Росен Иванов, предприемачът и радетел за опазване на българщината Станислав Стоянов, кметовете на Дичин и Церова кория Николай Теодосиев и Христо Кунчев.

„ГЕРБ е политическата сила, която е най-близо до хората и съставът на ръководството във Велико Търново и общината го доказва. Колегите са познати със своята диалогичност, обществена дейност и активна позиция. С притежаваните от тях експертиза, умения и познания те могат да помогнат за решаването на въпроси и проблеми във всяка една обществена сфера. Не на последно място, новото ръководство съчетава младостта и опита. Предстои организирането на поредица от приемни за гражданите както във Велико Търново, така и в населените места от общината“, коментира общинският ръководител Деян Хаджийски.


Ключови думи
ГЕРБ Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати