Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Горнооряховският „Локомотив” победи съименника от Дряново за Аматьорската Купа

  22.02.2022 19:57
Горнооряховският „Локомотив” победи съименника от Дряново за Аматьорската Купа

„Локомотив” (ГО) победи с 3:0 „Локомотив” (Дряново) за Аматьорската купа на България. Димитър Байдаков отбеляза два гола за горнооряховските железничари, капитанът Красимир Гавазов се разписа веднъж.

Мачът се игра на неутрален стадион  в Царева ливада и беше четвъртфинал от регионалния етап на турнира. На следващия етап „Локомотив” ще се изправи срещу „Локомотив” (Мездра), но все още не е насрочена дата и място за срещата. Победителят от този мач ще играе финал за Северозапада с победителя от мача „Бдин” – „Партизан” (Червен бряг).

„Доволен съм от раздаването и желанието на момчетата. Тактически стояхме добре. Имаше напрежение в момчета от срамната ни игра в миналия мач. Радващо е, че имахме куп положения, но за съжаление отбелязахме само три пъти. Надявам се в събота да покажам още по-добро лице и да се реваншираме пред нашите фенове”, каза треньорът Светлин Иванов.

„Локомотив”: Иван Петров, Андрей Петров, Мартин Минчев, Ивайло Тодоров, Ивайло Велчев, Емил Копаранов, Александър Узунов, Димитър Байдаков, Кристиян Райчев, Тодор Бакърджиев, Стефан Неделчев.

През втората част влязоха Красимир Гавазов, Никола Какамъков, Александър Краев, Стефан Иванов, Йордан Статев.

Следващият мач на „Локо” отново е срещу адашите от Дряново. Този път двата отбора ще се срещнат в мач от първенството. Срещата е на 26 февруари (събота), а Фен клуб „Локомотив” организира пътуване с автобус за привържениците.


Ключови думи
футбол Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати