Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Горнооряховският „Локомотив” за втори път тази седмица победи Дряновския

  26.02.2022 19:26
Горнооряховският „Локомотив” за втори път тази седмица победи Дряновския

След като отстраниха „Локомотив” (Дряново) от Купата на Аматьорската лига, побеждавайки с 3:0 преди няколко дни, горнооряховските железничари вкараха още 2 гола във вратата на адашите си, но вече в мач от първенството на Северозападна трета лига.

След фалстарта на пролетния дял на шампионата с домакинска загуба от аутсайдера „Ювентус” (Малчика), „локомотивци” върнаха радостта на феновете си с хубава победа в Дряново. Завърналият се в клуба преди две седмици Ивайло Тодоров откри резултата след центриране от Тодор Бакърджиев. Вторият гол в мача отбеляза влезлият през второто полувреме Янислав Цачев с асистенция на Стефан Неделчев.

„Важна победа за нашия отбор. Мисля че показахме, че знаем какво е да носиш екипа на "Локо Горна". Тактически стояхме добре, но отново пропуснахме много положения за гол. Доволен съм от момчетата и продължаваме да се трудим през седмицата. Благодарим за търпението и подкрепата на нашата публика“, обобщи треньорът Светлин Иванов.
За „Локомотив” започнаха Иван Петров, Андрей Петров, Мартин Минчев,Ивайло Тодоров, Ивайло Велчев,Емил Копаранов,Александър Узунов,Димитър Байдаков,Кристиян Райчев, Тодор Бакърджиев, Стефан Неделчев.
През втората част влязоха: Делян Дончев, Красимир Гавазов, Никола Какамъков, Янислав Цачев, Стефан Иванов.

В останалите срещи от кръга

Пещера (Галата) - Вихър (Славяново) 1:2

Академик (Свищов) - ОФК Локомотив (Мездра) 3:0

Павликени (Павликени) - Спартак (Плевен) 0:4

Партизан (Червен бряг) - Бдин 1923 (Видин) 2:0

Дреновец (Дреновец) - Ботев II (Враца) 0:1

Севлиево (Севлиево) - Левски 2007 (Левски) 1:1

Утре играят „Ювентус” и „Етър II”. Без значение как ще завърши последният мач „Спартак” води убедително с 45 точки, следван от „Севлиево” с 40. За третото място спорът е между „Бдин” (37 точки), „Вихър” (Славяново) и „Локовотив” (ГО) с по 36.


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица Дряново Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати