Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” се върна начело в групата с победа в Мездра

  16.10.2021 19:13
„Локо” се върна начело в групата с победа в Мездра

„Локомотив” се реваншира на феновете за последните два разочароващи резултата с хубава победа с 4:0 над съименника от Мездра. Горнооряховските железничари се върнаха на върха в Северозападна трета лига, макар и за един ден, тъй като основният съперник – „Спартак” (Плевен) играе утре и най-вероятно ще вземе домакинството си на „Левски” от град Левски.

Локомотивското дерби в Северозападна трета лига се игра на стадиона в Мездра, но над 40 фена от Горна Оряховица създадоха домакинска атмосфера за гостите от Горна Оряховица. Юношата на клуба Янислав Цачев отново се отчете с два гола. Той се разписа още в 6-та минута, а 20 минути по-късно удвои резултата, който се запази 0:2 до края на полувремето.

Друг юноша на „Локо” – Тодор Бакърджиев, участва в изработването на третия гол за отбора, отбелязан от капитана Георги Колев в 52-та минута. Последният щрих в хубавия за „Локо” (ГО) спектакъл нанесе Ивайло Вълчев в 86-та минута.

В групата на „Локо” за мача бяха Ивайло Петков, Зехнур Чаушев, Стефан Иванов, Станимир Андреев, Али Ахмед, Ивайло Велчев, Явор Генчев, Тодор Бакърджиев, Емил Копаранов, Никола Какамъков, Янислав Цачев, Георги Колев, Кирил Димитров, Звезделин Бончев, Александър Краев, Десислав Пенев, Николай Дочев, Ангел Паунов.

В останалите срещи от кръга

Академик (Свищов) - Севлиево (Севлиево)  1:4

Пещера (Галата) - Локомотив 1927 (Дряново) 3:1

Янтра (Полски Тръмбеш) - Ювентус 95 (Малчика)   1:0

Бдин 1923 (Видин) - Ботев II (Враца)  4:0 (3:0)


Ключови думи
футбол Локомотив Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати