Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Специална организация създават на „Ивайло” за мача на „Локо” и дубъла на „Етър”

  03.06.2022 13:51
Специална организация създават на „Ивайло” за мача на „Локо” и дубъла на „Етър”

Битките между „Локомотив” и „Етър” винаги са специални, независимо на какво ниво се играе, така че изискват и специална организация. В последния кръг на Северозападна трета лига „Локомотив” гостува на дубъла на „виолетовите”. Срещата е на стадион „Ивайло” от 18:00 часа на 4 юни (събота) и домакините са направили организация да посрещнат мач, към който ще има по-голям интерес.

За феновете на „Етър“ ще бъде отреден Сектор А и те ще влизат от северната част на стадиона. Горнооряховските фенове пък ще бъдат разположени на южните трибуни. За тази цел в часовете на мача ул. „Филип Тотю“ ще бъде затворена за движение. Билетите за мача ще бъдат за всички на цена от 4 лв., като преди мача за домакините ще бъде отворена касата до северния вход, а за гостите – тази от южната страна.

Преди последния кръг „Локомотив” заема твърдо третото място и нито може да отиде напред, нито може да бъде изпреварен. Двубой с „Етър” обаче е достатъчен дразнител, за да се вложи максимума от отбора. Отборът на домакините, в който се обиграват младите „етърци” е на 15-то място във временното класиране. За тях мачът също ще е само за престиж, те не са застрашени, въпреки предпоследното си място, тъй като от Втора лига няма изпадащ от Северозапада. Така че и двата отбора ще играят за престиж и радост на феновете.

В групата на „Локо” за мача са включени Ивайло Стефанов, Ивайло Тодоров, Денислав Николов, Ивайло Велчев, Андрей Петров, Делян Дончев, Александър Узунов, Кристиян Райчев, Димитър Байдаков, Красимир Гавазов, Стефан Неделчев, Иван Петров, Стефан Иванов, Александър Краев, Валентин Петров, Йозгюр Кезим, Кристиян Дечев, Тодор Бакърджиев.

Мартин Минчев е с възпаление на адуктори на бедрото, а Янислав Цачев има разтежение в бедрото, така че няма за вземат участие.


Ключови думи
Локомотив Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати