Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Политика

Людмила Илиева бе избрана за зам. председател на ДСБ

  12.02.2022 19:38
Людмила Илиева бе избрана за зам. председател на ДСБ

Горнооряховчанката Людмила Илиева е един от новите трима зам. председатели на „Демократи за силна България”. Илиева, която беше част от досегашното национално ръководство на ДСБ и от месец е областен управител на Великотърновска област от квотата на „Демократична България”, беше и един от водещите на XVII Национално събрание на ДСБ, което преизбра Атанас Атанасов за лидер на партията.

Изненадващо донякъде, но изборът не беше лесен. Атанасов събра 288 гласа, а опонентката му Цецка Бачкова получи подкрепата на 199 от делегатите.

Новото национално ръководство на партията ще се състои от 12 души - Грети Стефанова (общински съветник в Софийски общински съвет), Зарко Маринов (депутат от 47-то Народно събрание), Евгени Харалампиев (областен председател на Русе), Дорет Димитрова (областен председател на ДСБ), Димитър Чорбаджиев, Любен Иванов, Катя Панева (областен управител на Хасково), Стоян Михалев (депутат от 47-то Народно събрание), Кристина Петкова (предстедате на ДСБ Жени), Людмила Илиева и Йордан Иванов (областни управители на Велико Търново и Пловдив).

Заместник-председатели на ДСБ ще са Кристина Петкова, Людмила Илиева и Йордан Иванов.

 


Ключови думи
ДСБ Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати