Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Областният управител Людмила Илиева представи пред администрацията новите заместник областни управители

  26.01.2022 18:56
Областният управител Людмила Илиева представи пред администрацията новите заместник областни управители

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков за заместник областни управители на област Велико Търново са назначени Соня Будева и Огнян Стоянов.

Доц. д-р Соня Будева е преподавател в Стопанския факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Притежава докторска степен по клинична психология, докторантура към Катедра “Социална, трудова и педагогическа психология”, СУ “Св. Климент Охридски”, София. Магистър e по социални дейности, втора специалност „Здравноосигурителни системи”, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, Велико Търново.

Огнян Стоянов е икономист, общински съветник и председател на Общинския съвет на БСП в Горна Оряховица. Той е магистър по Счетоводство на предприятието от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“ и бакалавър по Икономика и управление на индустрията от СА „Д. А. Ценов“ Свищов.

Ресорите за които ще отговарят новите заместник областни управители са определени със заповед на областния управител Людмила Илиева.

Соня Будева ще отговаря за: Заетост; Безработица и социални дейности; Здравеопазване; Етнически и демографски въпроси; Сътрудничество с неправителствени организации; Култура; Образование; Здравословни и безопасни условия на труд.

Огнян Стоянов ще отговаря за: Противодействие на корупцията; Информационно обслужване, технологии и съобщения; Екология и опазване на околната среда; Международни контакти на регионално ниво; Устройство на територията; Земеделие и гори; Младежки дейности и спорт; Транспорт; Туризъм.

 


Ключови думи
Людмила Илиева зам областни управители
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати