Понеделник, 16 Май 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Капитанът Георги Колев си тръгва от „Локомотив”, завръща се Стефан Неделчев

  09.01.2022 12:45
Капитанът Георги Колев си тръгва от „Локомотив”, завръща се Стефан Неделчев

Горнооряховският „Локомотив” обяви официално раздялата си с капитана и голмайстор на отбора Георги Колев. Той става поредният по-опитен футболист, който няма да остане в обновяващия се за пролетта отбор. Преди това стана ясно, че Димо Атанасов, Ивайло Петков и Явор Генчев също не са в плановете на треньорския щаб.

В същото време в „Локо” се завръща, след сезон и половина в „Литекс”, нападателят Стефан Неделчев.

Той е роден на 9 май 1996 година в Павликени и е юноша на „Литекс”. Играе като централен нападател. Справя се еднакво добре на всички позиции в атакуващ план. Досегашната му кариера преминава, освен в „Литекс”, през „Етър”, „Нефтохимик”, „Ботев” (Гълъбово) и „Локомотив” (Горна Оряховица). Неделчев е и бивш младежки национал на България.

„Имах много обаждания, но проектът, който в момента е „Локомотив” ГО, ми пасна най-много, защото е ясно структуриран, с перспектива и изцяло изграден от млади и амбициозни хора, които търсят развитие и не на последно място публиката, която знам каква подкрепа и опора е на отбора. Затова избрах да съм тук и да помогна с каквото мога!”, коментира Неделчев.


Ключови думи
Локомотив Стефан Неделчев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати