Сряда, 23 Мар 2022
            
Горна Оряховица Други

Малките коледари от група „Мечо Пух” на ДГ „Бора смяна” в Горна Оряховица посрещнаха с благослов гости от „Център Мария”

  21.12.2021 13:41
Малките коледари от група „Мечо Пух” на ДГ „Бора смяна” в Горна Оряховица посрещнаха с благослов гости от „Център Мария”

С коледни песни и наричания, малките коледари от четвърта група „Мечо Пух“ на ДГ „Първи юни“, филиал „Бодра смяна“, с учители Силвия Стоянова и Елена Михайлова, посрещнаха представители на Сдружение „Център Мария“.
Поводът за посещението бе участието на групата в седмицата на бащата през м. ноември, инициирана от Сдружението. Децата бяха подготвили изненада за своите гости - колаж от коледни картички, изработени в сътрудничество с родителите си.
От Център "Мария",  като награда за участие в инициативата им, децата получиха дарение - нов конструктор. Дарението бе  осигурено от съмишленици на идеята за седмица на бащата - софийската организация Майндромеда, които организираха специална кампания за инициативата.
Малките мечета поздравиха посетителите с пожелания, наричания и песни за предстоящите коледни празници, с пожелание те да бъдат светли и благословени.


Ключови думи
Мечо Пух Бодра смяна Център Мария
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати