Сряда, 21 Фев 2024
            
Велико Търново Култура

Мечо Пух се среща с най-малките любители на кукления театър във Велико Търново

  10.02.2024 06:40
Мечо Пух се среща с най-малките любители на кукления театър във Велико Търново

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 10 февруари от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува спектакълът на Държавен куклен театър – Русе „Мечо Пух“ по Алън Милн. Постановката и драматизацията са на Валентин Владимиров, а музиката – на Станимир Иванов.

В спектакъла участват Хубен Нурев и Кремена Станева.
Да, това е ТО! Това е най-любимото мече – Мечо Пух! Така е свързано с нас и нашето детство, че е невъзможно да не го обичаме. Невъзможно е да не го покажем и на децата, защото и те имат право да го обичат. Нали са наши деца? А и приятелите на Мечо Пух са чудесни същества, заслужаващи обич.

Това е спектакъл, в който смях и мъдрост вървят ръка за ръка и ни правят някак по-добри и човечни. Това е спектакъл, който няма нищо общо със скуката. Това всъщност е и невъзможно. Колко е хубаво отново да си дете…
Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.


Ключови думи
Мечо Пух Театър ВЕСЕЛ
Последни
Седмицата
Анкета