Петък, 20 Май 2022
            
Горна Оряховица Други

Децата в „Щастливо детство“ подкрепят горнооряховския Дядо Коледа и 4-годишния Мони

  15.12.2021 16:23
Децата в „Щастливо детство“ подкрепят горнооряховския Дядо Коледа и 4-годишния Мони

Зад каузите на горнооряховския Дядо Коледа Георги Симеонов и за здравето на 4-годишния Симен застават децата, родителите им и екипът на ДГ „Щастливо детство“. Ето каво разказват от детската градина:

„По Коледа стават чудеса!

Времето сякаш спира….Уж е най-студеното време от годината, а същевременно е най-уютно в душите ни! И няма смисъл да търсим мястото, където ни е най-хубаво, а да създадем „хубавото“ на всяко място!

А тази година е по-различна за всички нас! Екипът от ДГ „Щастливо детство“ , родители и деца решиха да направят добро, да зарадват нуждаещ се, да стоплят нечие сърце!

Включиха се  в инициативата на Георги Симеонов или известен като горнооряховския дядо Коледа, който тази година със събраните средства ще подпомогне дом за възрастни хора „Каритас“. А днес неговата задача не беше никак лека!

Греят детските очи! И всеки знае колко е силна детската вяра и колко е чиста детската обич! И всеки знае как сърцето тупти в очакване на белобрадия старец!

Усмивките  край нямаха, с песни и танци децата от  гр. “Слънчо“, малките смърфчета, гр. „Мечо Пух“ и „Мики Маус“ поздравиха милия гост! Всяко дете получи своят така желан подарък! А дядо Коледа не успя да скрие своето искрено  вълнение, когато дечицата от група „Мечо Пух“ му поднесоха своите изненади! Колко е хубаво да правиш добро!

Посещението му във филиала на с. Драганово зарадва безкрайно много малките дечица. С много стихчета те показаха, че заслужават своите подаръци!

„Искаме да помогнем и на малкия 4 год. Мони от Горна Оряховица, който се бори с неизвестна болест и рехабилитацията му е доста скъпа“, сподели екипът от детската градина и така малките детски ръчички сътвориха чудни коледни играчки, които подаряват на всеки родител, включил се в благотворителната кампания.

Тук изненадите не свършват!

Децата и техните учители са подготвили коледен видео поздрав за всички родители, с което искат да им пожелаят вяра в доброто по детски, светли коледни и новогодишни празници!“.


Ключови думи
ДГ "Щастливо детство" Георги Симеонов Драганово
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати