Сряда, 09 Мар 2022
            
Други Свищов

Възпитаници на Свищовската академия успешно издържаха изпита за застрахователни брокери пред КФН

  06.12.2021 16:27
Възпитаници на Свищовската академия успешно издържаха изпита за застрахователни брокери пред КФН

Двама от тримата успешно издържали изпита за застрахователни брокери, който проведе Комисията за финансов надзор (КФН), са възпитаници на Стопанска академия „Д. А. Ценов”. Иван Тодоров – бивш възпитаник на Свищовската Алма Матер, и Михаил Даскалов – настоящ студент в магистърска програма „Застраховане”, ще получат сертификат от КФН, който ще им даде право да бъдат управители на застрахователен брокер.

Дни, преди да бъдат допуснати за изпита на КФН, и двамата кандидати завършиха online обучение „Въведение в застраховането”, организирано от Центъра за професионално обучение към СА „Д. А. Ценов”, в което лектори са преподаватели от катедра „Застраховане и социално дело” и представител на застрахователната практика. След обявяване на резултатите от проведения изпит за застрахователни брокери на сайта на КФН, Свищовското висше училище получи благодарствени писма от своите двама възпитаници.

„След като прочетох съобщението за провеждане на изпит за застрахователни брокери, организиран от КФН аз, като възпитаник на Стопанска академия „Д. А. Ценов” - гр. Свищов, без никакви колебания, убеден във Вашия професионализъм веднага се записах на on-line обучение „Въведение в застраховането”. Несъмнено лекциите, дискусиите във форума директно с изградени и доказани професионалисти в областта на застраховането, както и on-line тестовете за самоподготовка, допринесоха за моето отлично представяне на изпита. Искам да изкажа още веднъж благодарността си за високия професионализъм, високото качество и коректността на целият екип на Стопанска академия „Д. А. Ценов”, помогнал ми да премина успешно и през това предизвикателство в моя професионален път”, споделя в писмото си Иван Тодоров.

Според Михаил Даскалов, курсът е чудесно структуриран, с отличен баланс на практическа насоченост и академично поднасяне на материала. „Изключително качествен материал, който отговаря напълно на темата „Въведение в застраховането”. Всяка една от темите в курса обогатява и си заслужава изучаването. Намирам го за много полезен и подходящ курс, за хора които навлизат в застрахователната материя или искат да опреснят и систематизират натрупаните знания”, се казва още в благодарственото писмо от настоящия свищовски студент до Центъра за професионално обучение при Стопанска академия „Д. А. Ценов”.


Ключови думи
Стопанска академия
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати