Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

С бездушна игра „Локо” падна в Левски с 0:1

  12.11.2021 16:45
С бездушна игра „Локо” падна в Левски с 0:1

„Локомотив” загуби от аутсайдера в групата „Левски” (Левски) и вече е на трето място в Северозападна трета лига. Последното гостуване на отбора за тази календарна година бе изгледано от доста фенове, дошли с влака до Левски. Футболистите обаче с нищо не зарадваха мръзнещите си привърженици. Определено превъзходство, но никаква идея и общо взето бездушно разхождане на топката. Това беше коментарът на феновете след мача.

През първото полувреме „Локо” превъзхождаше, но домакините играха много защитно и не позволиха топката да стигне близо до вратата им. В може би единствената си сериозна атака „левскарите” вкараха гол. През второто полувреме гостите тотално владееха топката, но без някаква градивна идея как да завършат атаката, така и не създадоха реална голова ситуация. Най-близо до гола беше Янислав Цачев в 80-та минута. Дори и тогава ставаше дума за удар от извън границите на наказателното поле, който вратарят успя да избие. Домакините също не създадоха нищо запомнящо се. В крайна сметка обаче те записаха 3 точки, а „Локо” вече е на ръба на тройката в групата.

Лидерът „Спартак” си взе своя мач и продължава да води убедително. „Севлиево” също добави три точки и излезе на второ място. „Локо” е на трето място, но е с мач по-малко от всички в челната петица. „Бдин”, който също победи в този кръг, е само на две точки.

„Локомотив” започна с Ивайло Петков, Али Ахмед, Стефан Иванов, Никола Какамъков, Ивайло Велчев, Емил Копаранов, Александър Узунов, Тодор Бакърджиев, Георги Колев, Янислав Цачев, Димитър Байдаков. В игра влязоха още Явор Генчев, заменил още в първото полувреме Какамъков заради контузия, Димо Атанасов, Кирил Димитров и Красимир Гавазов.

В следващия кръг „Локомотив” почива, а годината ще завърши с домакинство на дублиращия отбор на „Етър” на 27 ноември.


Ключови думи
Локомотив "Левски"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати