Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” ще се раздава срещу „Лудогорец”, за да покаже потенциала на младите си футболисти

  27.10.2021 15:02
„Локо” ще се раздава срещу „Лудогорец”, за да покаже потенциала на младите си футболисти

Наясно сме с разликата в класите, но ще опитаме да се представим добре. Какъвто и отбор да пусне срещу нас „Лудогорец”, той ще е класен. Нашата цел е да покажем най-доброто, което можем. Младите ни футболисти трябва да демонстрират потенциала си, точно в такива срещи могат да бъдат забелязани и да намерят път към големия футбол, коментира старши треньорът на „Локомотив” Марин Байчев.

За нас е чест, че стигнахме до това ниво и сме единственият отбор от непрофесионалните групи, който ще играе на осминафиналите за Купата на България. Излизаме срещу десеткратния шампион на България, това е предизвикателство. Искам от момчетата да са освободени от притеснения и да покажат най-доброто от себе си, каза още Байчев.

Краси Гавазов единствено още е контузен, останалите футболисти на „Локо” са на линия. Проблемът ще е след мача с „Лудогорец”, тъй като веднага след това предстои важен сблъсък с „Бдин” във Видин за шампионата. Срещата е отложена за 31 октомври, неделя. Но ще е от 14:30 часа, така че на практика футболистите няма да имат много време за възстановяване между пътуванията до Разград и до Видин.

Желаещите да гледат мача в Разград имат възможност да си направят бърз антигенен тест за зелен сертификат. Цената е 10 лева, а пробите ще се вземат на стадион „Локомотив” след 19 часа. Заявки могат да се направят на 0885781162 (Иван Паричев) до 16:30 часа.


Ключови думи
Локомотив Лудогорец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати