Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Собственици и служители на заведения излизат на протест във Велико Търново

  27.10.2021 14:46
Собственици и служители на заведения излизат на протест във Велико Търново

Пореден протест на собственици и служители на заведения предстои във Велико Търново. По едно и също време – в 15 ч. утре, 28 октомври, на улицата ще излязат и техни колеги в близо 30 населени места в страната. Надсловът е „Всички ЗАЕДНО! За здраве, работа, бъдеще, сигурност!“.

Според Българската хотелиерска и ресторантьорска организация, Съюза на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, след въвеждането на зелените сертификати оборотите са спаднали с над 80%. Пак по данни на браншовите организации, такава криза не е имало от повече от 30 г.

Ние вече нямаме какво да губим, затова излизаме „Всички ЗАЕДНО!“ с колегите ни от други браншове и организации на национален протест, казват организаторите.

Сборният пункт за Велико Търново е пред паметника „Майка България“ в 14:45 ч. В 15 ч. протестиращите ще поемат в посока кръговото кръстовище пред бившата BILLA, като по пътя ще спрат пред сградите на ЕНЕРГО-ПРО и РЗИ. Кръстовището ще бъде блокирано, след което протестното шествие ще се върне пред сградата на Общината.

Предвидено е протестът да приключи в 18 ч./ сн. БАЗ


Ключови думи
протест заведения
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати