Сряда, 28 Сеп 2022
            
Елена Общество

В Елена обявиха конкурс за семейно стихотворение

  27.10.2021 11:00
В Елена обявиха конкурс за семейно стихотворение

Община Елена и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни обявяват конкурс за семейно стихотворение. Той се организира във връзка със светлия християнски празник Въведение Богородично, честван още като Деня на християнското семейство.

Идеята е чрез съвместната работа на деца и възрастни да се припомнят християнските ценности, както и да се провокира търсенето на оригиналност и желание за творческа изява у най-малките.

Участва се с една творба в стихотворна форма, създадена съвместно от дете/деца до 14 години и поне един възрастен, който задължително е роднина - родител, брат, сестра, баба, дядо… Няма ограничения за броя на членовете в авторския колектив.

Стихотворенията се изпращат на имейл [email protected] или се представят в Туристическия информационен център в срок до 15.11.2021 г.

Задължително се изписват имената на авторите, възраст, населено място и телефон за връзка.

Всички, включили се в конкурса, получават грамоти. Осигурени са и предметни награди. Най-добрите стихотворения ще бъдат публикувани във фейсбук страницата „Елена в събития и факти“ и във вестник „Еленска трибуна“.

Повече информация на телефон 0879 101 458.


Ключови думи
Въведение Богородично конкурс Елена Ден на християнското семейство
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати