Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Инвикта“ спечели 10 медала от два международни турнира

  05.10.2021 14:52
„Инвикта“ спечели 10 медала от два международни турнира

Състезателите на ТК „Инвикта” взеха участие в два международни турнира по таекуондо – „Dupnica Open” 2021, провел се на 25.10.2021 г. в Дупница, и петото издание на „Augusta Cup”, провел се на 02.10.2021г. в Стара Загора. Организатори на турнирите са ТК „ Гладиатор” и ТК „Августа” със съдействието на Българска таекуондо федерация.

Общо 10 таекуондисти на клуб „Инвикта” мериха сили със състезатели от 6 държави и над 30 клуба, в дисциплината Спаринг клас А и Б.
От двата турнира в клас А деца, категория до 25 кг с 2 златни медала и шампионски титли се завърна Илиян Песаров.
При децата в клас Б, до 33 кг също с два медала - злато от МТТ „Дупница оупън” и сребро от МТТ „Августа”, се окичи Виктор Георгиев. А Иван Иванов в категория деца до 36 кг и същия клас завоюва бронзов медал от МТТ „Августа”.

Малшанс не достигна на Катерина Тишкова да продължи в надпреварата за медали, въпреки достойното й представяне.
При кадетите в клас Б до 41 кг Ивайло Йорданов завоюва златен медал в Дупница и бронзов от МТТ „Августа” след победа и игра в много атрактивна среща. Също при кадетите в клас Б, но в категория до 53 кг, Пламен Николов взе златен медал и заслужено завоюва шампионската в МТТ „Аvgusta Open”.

Пламен Тишков спечели бронзов медал от МТТ „Dupnica Open 2021” в категория клас Б до 59 кг, където въпреки че трябваше да играе в 2 пъти по-тежка категория, не се предаде и се състезава достойно.
Състезателите бяха водени от старши треньора Стефан Купичков и Пламен Николаев.


Ключови думи
Инвикта таекуондо
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати