Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” победи „Партизан” в Червен бряг

  05.09.2021 09:01
„Локомотив” победи „Партизан” в Червен бряг

С гол на Тодор Бакърджиев горнооряховският „Локомотив” се наложи с 1:0 в Червен бряг над „Партизан” в мач от петия кръг на Северозападна Трета лига. Бакърджиев, който беше и най-активният за гостите, се разписа 40-ата минута и това беше единственият гол в мача.

Състав на „Локомотив”: 1. Ивайло Петков, 14. Стефан Иванов, 3. Илиян Илиев, 5. Али Ахмед, 11. Ивайло Велчев, 15. Емил Копаранов, 23. Явор Генчев (капитан), 19. Тодор Бакърджиев, 22. Димо Атанасов, 27. Янислав Цачев, 31. Кирил Димитров. Треньор – Марин Байчев

След този кръг „Локо” продължава да води в класирането с 13 точки. Също толкова имат и „Севлиево” и „Спартак” (Плевен), които спечелиха своите мачове и нямат загуба досега. „Севлиево” сае наложи с 5:1 над „Юнентус” (Малчика), а плевенчани победиха като гост в Полски Тръмбеш с 4:1. „Бдин” изостана с 3 точки, тъй като отказа да се яви за мача си в село Галата и ще получи служебна загуба.

В останалите срещи дублиращият тим на „Етър” загуби гостуването си в Дреновец с 0:3. „Павликени” спечели с 3:1 срещу „Левски” (Левски). Днес играят „Вихър” (Славяново) с „Локомотив” (Мездра} и „Академик” (Свищов) с „Ботев 2” (Враца).


Ключови думи
Локомотив Партизан Червен бряг Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати