Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Три млади дами от СУ „Вичо Грънчаров“ спечелиха пълен комплект медали от „Математика без граници“

  11.08.2021 16:55
Три млади дами от СУ „Вичо Грънчаров“ спечелиха пълен комплект медали от „Математика без граници“

Горнооряховското СУ „Вичо Грънчаров“ с гордост споделя успехите на свои ученици на финалния кръг на Международния турнир „Математика без граници“, проведен в Несебър. Училището беше представено от три млади дами, които в предварителни кръгове защитиха право на участие на финала.

Талантливите момичета донесоха пълен комплект медали. Златен медал спечели Кристина Енчева от III „а“ клас, с класен ръководител Ваня Недкова, сребърен медал грабна Ивона Русева, с бронзов медал се окичи  Денислава Бочукова II „б“ клас. И двете момичета са ученички на Даниела Велчева.

Златният и сребърният медали са единствени в съответните възрастови групи в област Велико Търново, а бронзовите са два в областта.

Трудолюбие, постоянство, знания, умения, аналитично и логическо мислене наредиха достойните грънчаровци сред победителите. Криси се състезава със 195 третокласници от страната, Ивка и Дени с 226 второкласници.

Браво, момичета, пожелаваме на Вас и Вашите учителки нови успехи и покоряване на още върхове в областта на математиката. Адмирации за Вас, родители, казват от СУ „Вичо Грънчаров“.


Ключови думи
СУ "Вичо Грънчаров" Математика без граници
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати