Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” започна новото първенство с внушителна победа над „Ювентус”

  07.08.2021 20:27
„Локомотив” започна новото първенство с внушителна победа над „Ювентус”

„Локомотив” победи с 5:0 в първия си мач от новото първенство на Северозападната трета лига. Съперник беше „Ювентус” от плевенското село Малчика, който зае мястото на отказалия се в последния момент тим на „Първа атомна” от Козлодуй. Мачът се игра на стадиона в Белене, където ще домакинства „Ювентус”, докато неговият терен е в ремонт.
Тотално превъзходство беляза първия мач на „локомотивци”. През първото полувреме „Локо” поведе с автогол на противника, след като играч на "Юве" изпревари Байдаков в малкото наказателно поле и си отбеляза ефектен автогол в 20-та минута. 10 минути по-късно Янислав Цачев удвои за гостите, а в 35-та минута, след страхотно развита атака по лявото крило, Велчев центрира и Тодор Бакърджиев вкара най-красивия гол в срещата с едно докосване в далечния ъгъл. В началото на второто полувреме нови два бързи гола на Цачев и Байдаков решиха напълно срещата, а до края се запомниха гредите на Явор Генчев и Краси Гавазов.
След срещата традиционното влакче на победата вдигна адреналина на отбор и фенове. Около 70 привърженици на „Локо” придружиха любимците си в първия им мач за сезона.
В следващия кръг, на 14 август (събота), от 18 часа, „Локо” приема съименика си от Дряново.
В останалите срещи от кръга:
Севлиево (Севлиево) - Ботев II (Враца) 1:0. (1:0) 
Дреновец (Дреновец) - Бдин 1923 (Видин) 0:3 (0:1)
Академик (Свищов) - Вихър (Славяново) 0:2 (0:1) 
Пещера (Галата) - Янтра (Полски Тръмбеш) 2:3 (0:1) 

 


Ключови думи
Локомотив Ювентус
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати