Петък, 30 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ представя отбора срещу „Партизан“ (Червен бряг) в четвъртък

  20.07.2021 13:41
„Етър“ представя отбора срещу „Партизан“ (Червен бряг) в четвъртък

„Етър“ ще изиграе още една контрола, в която ще представи официално отбора за новия сезон във Втора лига. „Виолетовите“ ще посрещнат третодивизионния „Партизан“ (Червен бряг), като мачът е в четвъртък, 22 юли, от 18:30 ч. на стадион „Ивайло“, информират от клуба.

Непосредствено преди началото на мача ще бъде и официалното представяне на състава на „болярите“ за новото първенство. Това ще бъде шеста проверка за етърци, които досега записаха три победи над „Левски“ (Лом), „Загорец“ и „Спартак“ (Варна), реми срещу „Янтра“ и загуба от „Левски“.

Мачът срещу „Партизан“ ще бъде генерална проверка за първото домакинство от новото първенство срещу „Левски“ (Лом) на 26 юли.

На 22 футболисти ще разчита „Етър“ за предстоящия сезон. 20 от тях бяха картотекирани в БФС от спортно-техническия директор Стефан Атанасов. Това са Анатоли Господинов, Христо Иванов, Мариян Иванов, Хосе Кордоба, Атанас Кръстев, Здравко Илиев, Николай Дичев, Радослав Апостолов, Яни Пехливанов, Николас Фемия, Ромеш Ивей, Даниел Младенов, Ловре Кнежевич, Христо Димитров, Юлиян Райков, Кристиян Кънчев, Николай Янков, Кольо Станев, Борислав Марков и Мартин Петков.

Освен тях в първия тим са и Христо Марков и Калоян Митев, които ще помагат също и на дублиращия отбор. От юношите Десислав Пенев и Антониян Харалампиев пък ще играят само за „Етър-2“, а Теодосий Райков отиде в „Севлиево“./ www.etarvt.bg


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати