Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Раховец” са трети, а „Локо” - четвърти на Държавното по плажен хандбал за юноши

  04.06.2021 10:10
„Раховец” са трети, а „Локо” - четвърти на Държавното по плажен хандбал за юноши

За поредна година морските пясъци на Слънчев бряг са домакин на Държавното първенство по плажен хандбал. Осем отбора при юноши до 17 г. разделени в две групи се бориха за шампионската титла.След жребий отборите на ХК „Локомотив“ (Горна Оряховица), ХК „Добруджа” (Добрич), ХК „Спартак“ (Варна) и ХК „Раховец-2008“ (Горна Оряховица) оформиха първата четворка. В другия поток се състезаваха ХК „Осъм“ (Ловеч), ХК „АСТИ-91“ (Хасково), ХК „Шумен-61“ и втория отбор на „Раховец-2008“.

Тазгодишното издание на първенството премина под знака на дузпите за младите „железничари”. Всичките им мачове се решиха след изпълнение на атрактивните наказателни удари. В първия си мач отстъпиха на „спартаклии“ с 1:2. Във втория се наложиха над съгражданите от „Раховец-2008“ с 2:1. В третия победиха „Добруджа“ с 2:1 и заеха второто място в своята група.

На полуфинала „локомотивци“ допуснаха загуба от „Шумен-61“ с 1:2. В мача за бронзовите отстъпиха на „Раховец-2008“ с 1:2 и останаха на четвърто място.

Шампион е отбора на „АСТИ-91“ следван от „Шумен-61“

„Локо”: Любен Иванов, Кристофър Йорданов, Кристиян Йорданов, Румен Ангелов, Валентин Николов, Златомир Колев, Иван Петков, Стелян Димов.

От днес стартира третият международен турнир по плажен хандбал

„Несебър бийч къп 2021“ част от Държавно първенство по плажен хандбал 2021 за мъже и жени. Отборът на „Локомотив“ е в група с УСКХ „Академик ТУ” гр. Пловдив

ХК „Спартак” гр. Варна. От 11:00 е първият мач срещу „спартаклии”.


Ключови думи
плажен хандбал Раховец Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати