Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Светски

Бобан Здравкович, Тони Стораро, Десислава, Берковската духова музика и „Виво Монтана“ идват за Празника на горнооряховския суджук

  31.05.2021 13:59
Бобан Здравкович, Тони Стораро, Десислава, Берковската духова музика и „Виво Монтана“ идват за Празника на горнооряховския суджук

В три последователни дни над Горна Оряховица ще се носи аромат на скара. Градът ще е домакин на вече станалия традиционен Празник на горнооряховския суджук, който през миналата година не бе проведен заради пандемията. Тази година датите на атрактивното събитие са 11, 12 и 13 юни.
Официалното откриване е в 17 ч. на 11 юни. След това сцената ще завладеят последователно самодейни състави от Горнооряховско, Берковската духова музика в 19 ч. и Десислава в 21 ч.
На 12 юни от 10 до 18 ч. ще тече празнична програма на самодейни състави от общината и гости. Ще има много кулинарни игри, викторини, суджукарско надиграване, награди. В 18 ч. започва концерт на духов оркестър „Виво Монтана“, а в 20 ч. Бобан Здравкович ще зарадва всички фенове на балканската музика. В 21 ч. започва концертът на Тони Стораро.
Празникът продължава и в неделя, 13 юни. Между 10 до 14 ч. в програмата се включват самодейни състави от общината и гости. Отново ще има кулинарни игри и още изненади.
Празникът на горнооряховския суджук ще се проведе до паркинга на Летния театър.


Ключови думи
Празник на горнооряховския суджук Тони Стораро Бобан Здравкович
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати