Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

Старият физкултурен салон в Дебелец става мултифункционален спортен център

  28.05.2021 12:16
Старият физкултурен салон в Дебелец става мултифункционален спортен център

Напредва изграждането на новия Мултифункционален спортен център в Дебелец. В непосредствена близост до Велико Търново младите спортисти от старата столица и съседното градче ще могат да тренират волейбол, муай-тай, бадминтон и други спортове.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов разговаря по темата с именият волейболист и председател на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, който гостува в града по покана на общинския съветник Георги Недев. Легендарният волейболист посети на място бъдещата спортна зала и даде ценни съвети за вида на настилката, за системите за отопление и вентилация. Любо Ганев увери, че Федерацията подкрепя и ще помага за реализацията на амбициозния проект.

За създаването на съвременния спортен център се извършва основен ремонт на физкултурния салон в градчето. Подменена е дограмата, напредва ремонтът на покрива, предстои смяна на електрическата инсталация. Финансирането е осигурено от Община Велико Търново, както и от Кметство Дебелец, поясни кметът на градчето Снежана Първанова.


Ключови думи
Любо Ганев Дебелец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати