Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Спорт

Рампи за скейтборд поставиха в Дебелец

  07.08.2020 07:43
Рампи за скейтборд поставиха в Дебелец

Две рампи за каране на скейтборд вече са монтирани на терена на бившата помпена станция. Съоръженията са с обща дължина 15 метра и за закупуването им Кметство Дебелец е похарчило близо 15 000 лева. В сумата са включени и средствата за изграждането на бетоновата площадка за монтирането им, която е с площ 11/13 метра. Придобивката се появи, след като група деца лично заявиха желанието си пред кмета на Дебелец Снежана Първанова. С цел осигуряване на безопасно място за каране на скейтове, тротинетки и велосипеди, предвидихме средства в бюджета за настоящата година и изпълних обещанието си, коментита тя.  
Искам да подчертая, че в района на бившата Помпена станция тече изпълнението на проект по програма ПУДООС на МОСВ. Все още се извършват строителни дейности и предвид повишения интерес към вече монтираните съоръжения, се обръщам към родителите и децата да бъдат внимателни. Табелите, които поставяме на обекта,  изчезват, заградителните ленти се късат, но опасностите остават. Пазете се, апелира Първанова.
Към момента е монтирано и осветлението. Мястото ще бъде поставено под видеонаблюдение. Предстои направата на пешеходните алеи и поставянето на парково обзавеждане.
Нека пазим направеното, е другият призив на кмета.

Сн. Кметство Дебелец


Ключови думи
Дебелец скейтборд Снежана Първанова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати