Сряда, 28 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Днес Дебелец се развива все по-успешно, привлича инвестиции и млади хора

  25.10.2019 21:21
Днес Дебелец се развива все по-успешно, привлича инвестиции и млади хора


"За да управляваш хора, трябва първо да си добър човек, а Снежана и Даниел са благородни хора!", заяви при закриването на предизборната кампания в гр. Дебелец областният председател на СДС за Велико Търново Мирослав Трифонов,  който е и кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ и СДС с номер 43. 
В препълнения салон на читалище "Съгласие" кандидатът за втори кметски мандат в Дебелец Снежана Първанова представи пред гражданите и пред своите партийни колеги публичен отчет за постигнатото през последните 4 години. С бурни аплодисменти залата посрещна и кандидата за кмет на Велико Търново Даниел Панов, който декларира своята категорична подкрепа за досегашния управник на Дебелец. 
През 2014 инициативността на Панов обедини фирми, граждани и институции в подкрепа на пострадалите от наводнението. Днес драматичните събития са само лош спомен, а Дебелец се развива все по-успешно и привлича както инвестиции, така и множество млади хора. 
Двама горди млади бащи от Дебелец са и кандидати за общински съветници в листата на ГЕРБ и СДС. Това са мениджърът и треньор по бойни изкуства Димитър Марков и предприемачът и треньор по мотокрос Георги Недев. 
Общинските съветници подариха на жителите на Дебелец вдъхновяващи концерт на вокален квартет Петте сезона. Заедно с тях, за да пожелае успех на Снежана Първанова в предстоящите избори в града дойде и един от най-популярните български композитори Стефан Диомов. Успех на Дебелец с N43.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
Снежана Първанова Дебелец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати