Четвъртък, 26 Авг 2021
            
Горна Оряховица Други

Близо петдесет момчета и момичета от СУ „Вичо Грънчаров“ бяха отличени в Деня на духовността

  24.05.2021 14:19
Близо петдесет момчета и момичета от СУ „Вичо Грънчаров“ бяха отличени в Деня на духовността

Точно в 9:00 в двора на СУ „Вичо  Грънчаров“ бе издигнат националният флаг, с което започна празничната програма на 24 май. На тържествена церемония своите отличия получиха близо петдесет момичета и момчета от 1 до 12 клас. Те бяха наградени за високи постижения и първи места в областта на математиката, български език и литература, природни науки, обществени науки, участия и призови места в областта на музиката и изобразителното изкуство . Отличени бяха и педагозите г-жа Росица Петрова, г-жа Ваня Христова, г-жа Емилия Димитрова и г-жа Михаела Антова. Те получиха грамоти за активно участие в различни мероприятия и издигане престижа на училището.

Празничната програма продължи с разнообразни културни мероприятия. Четвъртокласниците поднесоха своя поздрав за празника с драматизация на приказка от Асен Разцветников. Под надслов „На мойто детство люлката е тук“ ученици от начален и прогимназиален етап рецитираха любими литературни творби. Инициативата е част от календара на РУО-Велико Търново в Месеца на духовността.

Даровитите деца на СУ „Вичо Грънчаров“ подариха на всички учители, ученици и родители китка от обичани български песни. Концертът бе излъчен онлайн във фейсбук страницата и сайта на училището. Празничната програма завърши с творческа електронна книжка, събрала художествени творби, създадени от възпитаниците на училището.


Ключови думи
СУ Вичо Грънчаров
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати