Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Най-малките футболисти на „Локо” превърнаха в празник домакинския кръг от Футбол 5 с 4 победи

  20.04.2021 11:28
Най-малките футболисти на „Локо” превърнаха в празник домакинския кръг от Футбол 5 с 4 победи

Горна Оряховица прие кръг от Футбол 5 и го превърна в празник. Страхотна организация, перфектен терен и условия предоставиха домакините от Общинското предприятие "Спортни имоти" на най-малките футболисти от школите в региона. Всички деца получиха тениски от кмета с логото на „Европейски град на спорта”, какъвто е Горна Оряховица през 2021 г..

Школата на „Локомотив” беше представена от две формации. Родените през 2012 г., водени от треньора Тодор Баланов, показаха добро израстване и победиха втория отбор на „Болярчета” с 7:1. Във втория си мач за деня, превърнал се в истинско дерби, „локомотивци” отстъпиха с 3:5 на първия отбор на „Болярчета”, но показаха воля и дух, борейки се до последно. Треньорът открои представянето на вратаря Илиян Страшилов.

Родените 2013 г. „локомотивци” с треньор Владимир Русев направиха страхотно представяне и донесоха празнично настроение на стадион „Локомотив”. Най-младите представители на школата изиграха 4 мача в които победиха връстниците си от Севлиево с 10:1, Лясковец - 8:0, Стражица - 8:0 и „Болярчета” - 6:0. Децата показаха огромния си талант пред родна публика, а на терена в различните мачове се появиха в игра 20 момчета, вкусвайки от атмосферата на стадион „Локомотив”. Треньорът им засипа с похвали децата за старанието, дисциплината и сериозното отношение към тренировъчния процес и открои вратаря Мартин Иванов и близнаците Боян и Калоян Караниколови.


Ключови думи
Локомотив Владимир Русев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати