Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Искра Йорданова и Павлина Станчева от СУ „Вичо Грънчаров” са първи в областта на олимпиадата по БЕЛ

  09.04.2021 15:46
Искра Йорданова и Павлина Станчева от СУ „Вичо Грънчаров” са първи в областта на олимпиадата по БЕЛ

Отлично представяне и първи резултати на областния кръг на олимпиадата по български език и литература постигнаха ученици на СУ „Вичо Грънчаров“.

За поредна година ученици от V и VI клас на горнооряховското училище се класират в челните места на областния кръг на олимпиадата по български език и литература. На първо място, с 28 точки от 30 максимални, се класираха Искра Йорданова Йорданова от V „б” клас и Павлина Маринова Станчева от V „в” клас, а Мартина Ивелинова Григорова от VI „б” се нарежда на престижното 3 място в областта.

Много достойно се представиха всички петокласници и шестокласници от училището, които участваха в състезанието: Игнат Игнатов от V „а”, Александра Шумкова и Калоян Капнилов от V „б”, Денислав Христов от V „в” и Мирослава Цанкова от VI „а” клас.

Въпреки, че обучението се провежда от разстояние в електронна среда, момичетата и момчетата показаха отлични знания и мотивация. Поздравления за достойното представяне на нашите ученици и техните учители Пепа Колева и Петя Русева! Поздравления за Вас, родители, казват от уличилещото.

 


Ключови думи
СУ Вичо Грънчаров БЕЛ олимпиада
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати