Понеделник, 15 Мар 2021
            
Горна Оряховица Спорт

HMI става спонсор на горнооряховския „Локомотив”

  09.12.2020 11:46
HMI става спонсор на горнооряховския „Локомотив”

Най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – HMI ООД, става спонсор на ОФК „Локомотив”. Договорът за подкрепа бе подписан от един от съсобствениците на дружеството Виктор Азманов, който е съветник в горнооряховския Общински съвет.
Само преди няколко дни HMI стана основен спонсор на „Етър” и оттогава отборът е във възход. Надявам се това да е добър знак и за нашия „Локомотив”. В момента много клубове с немалки успехи изпитват затруднения да завършат първенството в професионалните групи. „Локомотив” все пак оцелява. Нашият клуб има огромни традиции, това е единственият отбор, който не е претърпял никакви трансформации и е запазил автентичния си облик през годините. Радвам се, че успешна фирма като HMI оценява това и е готова да помогнат в този момент, приветства споразумението за спонсорство председателят на ОбС Димитър Николов.
Общинското ръководство няма да абдикира от грижата си за футбола, колкото и да са ни ограничени възможностите в момента. Имаме клуб емблема на футбола в Северна България, даваме път на младите и разчитаме, че ще дойде време, когато тази политика ще даде своите плодове, каза още Николов. Той подари на Виктор Азманов „библията” на горнооряховския футбол – огромният труд, издаден за 100 години футбол в Горна Оряховица, с пожеланието неговото дружество да натрупа толкова история и да издаде подобна книга след години.
Зам. кметът на Общината Стефчо Алипиев, в чийто ресор е спортът, посрещна новия спонсор с юбилейно шалче за 100 години футбол в Горна Оряховица.
С фланелка №1 и надпис „Азманов” старши треньорът Георги Иванов приветства новия член на футболното семейство в Горна Оряховица. Моята цел е всички да се обединим като едно семейство около каузата „Локомотив”. Щастлив съм, че и вие ставате един от нас, каза Иванов.
Няма нужда от много думи. В трудните моменти трябва да се помага. Когато е лесно става популизъм. Аз съм общински съветник в Горна Оряховица, това е моят град, така че беше напълно естествено да подкрепя „Локомотив”, обясни решението си Виктор Азманов, дошъл на срещата с фланелка на „Локо”. Той обяви, че до края на първенството фирмата ще осигури и всички необходими дезинфекционни средства за клуба.


Ключови думи
HMI Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати