Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” и „Созопол” направиха зрелищно равенство с шест гола

  21.11.2020 16:36
„Локо” и „Созопол” направиха зрелищно равенство с шест гола

Въпреки че на три пъти повежда в резултата, „Локомотив” на можа да стигне до победата при гостуването си на „Созопол Арена” в XIV кръг на Втора лига. Срещата завърши 3:3, като минути не стигнаха на гостите да си тръгнат с трите точки. Резултатът бе открит от Таушанов в 20-та минута. Венцислав Гюзелев изравни в 41-та минута, но Александър Стефанов отново изведе гостите напред малко преди почивката.

През втората част Иван Колев успя да изравни за втори път в 67-та минута. „Локомотив” продължи да търси победата и Виктор Митев за трети път ги изведе напред с гол в 77-ра минута. Но пък и домакините не се предадоха и Деян Молдованов спаси точката, възстановявайки равенството 3:3 в 87-та минута.

Двата отбора, които бяха с еднакъв точков актив и еднакъв брой победи и загуби преди този мач, продължават да делят 12-13-то място в таблицата, но заедно с тях с 11 точки е вече и „Миньор”, който загуби от „Хебър” в този кръг.

XVI кръг донесе първата победа на „Нефтохимик” в това първенство и то като гост на „Септември” в Симитли. Голямата изненада поднесе „Янтра” (Габрово), която измъкна една точка от претендиращия за първо място „Локомотив” (Сф). Така няма да има промяна в челото, въпреки че „Карина” почива в този кръг.

„Локомотив”: Христов, Таушанов, Стоянов, Цанков, Гьонов, Иванов, Чалъков, Яшар, Митев, Стефанов, Мирчев.

сн. ОФК "Локомотив"

 


Ключови думи
Локомотив Созопол Втора лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати