Сряда, 17 Мар 2021
            
Велико Търново Спорт

HMI става спонсор на „Етър”

  27.11.2020 14:48
HMI става спонсор на „Етър”

HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.) става един от основните спонсори на „Етър”, след като двете страни подписаха договор за партньорство. Новият спомоществовател на „Етър” бе представен днес от председателя на УС на „Етър” Деян Куздов и члена на клубната управа Любомир Филипов.
„Искам да изкажа своята благодарност за партньорството, което започваме. Дадохме заявка, че ще търсим подкрепа от местния бизнес. Една от най-големите местни компании даде своето съгласие да си партнираме. Благодаря на г-н Евгени Костадинов и на г-н Виктор Азманов. Те вече са част от нашия клуб”, заяви Деян Куздов и връчи фланелка с № 1 на Евгени Костадинов. Такава ще получи и Виктор Азманов, който не успя да присъства на пресконференцията. Двамата получиха и VIP клубни карти на „Етър”.
„Благодаря на HMI, че се отзоваха и ще ни помагат. Договорът ни е до края на първенството, а когато „Етър” остане в Първа лига, ще преподпишем нов с още по-добри параметри”, заяви Любомир Филипов.
„Ситуацията в страната е тежка, искам да уверя всички, че вирусът съществува и не вярвайте на тези, които горят маски. Ние всички трябва да сме заедно. Нека всички фирми от В. Търново да участваме заедно и помогнем на футбола. Ние помагаме и на ХК „Етър-64”, но сега ще помагаме и на футболния „Етър”. Нашите деца трябва да спортуват, а батковците трябва да им дават пример. Самият аз също съм бил юноша на “Етър”. Клубът сега не е добре, но ако се обединим, ще му помогнем. Вярвам на новото ръководство и играчите, че ще излезем от тази криза. Новият треньор е млад и перспективен, знае какво прави. Кметът Даниел Панов също помага. Заедно, заедно и само заедно. Очаквам да тръгнем към победи”, заяви Евгени Костадинов.
Занапред на официалните екипи на “Етър” за мачовете на гърба над номера и на двата ръкава ще стои логото на HMI.

Hygiene Medical Industry Co., Ltd. е най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – биоциди, професионални детергенти и индустриални обезмаслители, щадящи околната среда и осигуряващи високоефективна защита и комфорт на работниците, служителите, клиентите на нашите клиенти. От създаването си компанията инвестира в проучване и разработване на нови продукти и услуги, производство и дистрибуция, информационни технологии и човешки ресурси, за да може успешно и своевременно да отговори на променящите се пазарни потребности. От 1994 година HMI Co., Ltd. разработва и предлага висококачествени средства и решения за дезинфекция, и днес е лидер на българския пазар в доставката на биоциди за здравеопазването, обслужвайки над две трети от медицинските заведения в страната.
Иновативни и ефективни, създадени в идеалните производствени условия, с гарантирано качество и произход на суровините, и напълно покриващи изискванията на световните системи за качество, нашите продукти удовлетворяват по най-добрия начин всички професионални потребности от хигиена, дезинфекция, стерилизация и контрол на инфекции.  Ние предлагаме богата продуктова гама от препарати в широк дезинфекционен спектър, детергенти за всички области на почистването и поддръжката на всички видове повърхности и материали в перфектно състояние, осигурявайки им максимално дълъг живот, както и продукти със специално предназначение.
Първи в Източна Европа създадохме ново поколение биологични препарати на базата на микроорганизми и ензими – hmi® bioforce, които решиха множество доскоро неразрешими проблеми в почистването и обезмирисяването. Използвайки естествени биологични процеси и компоненти от природата, те работят безпогрешно и в пъти по-ефективно от химичните препарати, като същевременно са безвредни за човека и околната среда.
В  HMI осъзнаваме, че високото качество на продуктите ни не е достатъчно да задоволи напълно потребностите на клиента. Като добавена стойност към нашите продукти и услуги, ние предлагаме експертни консултации и обучения, разработваме индивидуални хигиенни и дезинфекционни планове, срещайки и удовлетворявайки всяка специфична потребност на клиента. Нашите отличнно обучени представители и специалисти, помагат на клиентите ни да отговорят на санитарните и хигиенните си нужди по най-ефективния за тях начин, заплащайки справедлива цена.


Ключови думи
HMI Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати