Неделя, 14 Мар 2021
            
Велико Търново Спорт

„Етър” пусна в продажба виртуални билети и за мача с „Монтана”

  10.12.2020 06:56
„Етър” пусна в продажба виртуални билети и за мача с „Монтана”

ЕТЪР в партньорство с URBO отново пуска в продажба виртуални билети за домакинските мачове на отбора от настоящото футболно първенство. Футболната среща от XV кръг в първенството на Първа професионална лига противопоставя “болярите” на отбора на “Монтана” във вторник, 15.12.2020 г., с начален час 17.30 часа.
Заради пандемията от коронавирус всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети ще бъдат безценна помощ за клуба в този момент, благодарим ви, казват от клуба.
Можете да избирате от три типа билети – Стандартен-Бронзов, Сребърен и Златен, с цени съответно 10, 50 и 500 лева. Всеки закупил Бронзов или Сребърен билет ще участва в томбола, в която ще могат да се спечелят пет атрактивни награди, свързани с клуба – рамкирана снимка с автограф, фланелка с автографи, абонаментна карта за целия следващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно участие в томболата, докато един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени на живо в страницата на клуба във Facebook.
Закупуването на Златен билет дава уникалната възможност да си направите снимка с отбора, за футболен календар, който ще получите разпечатан. Тази опция е валидна за всеки Златен билет. Златните билети са само пет.
Припомняме, че вчера бяха изтеглени печелившите имена от томболата за предишния мач с „Царско село”. Христо Христов се оказа щастливецът, който става притежател на най-атрактивната награда – фланелка на отбора с автографите на всички футболисти. Абонаментна карта за всички домакински мачове на „Етър” през следващия сезон спечели Калоян Йорданов. Ключодържател на „Етър” спечели притежателят на имейл [email protected]…, а шал на „виолетовите” – притежателят на имейл [email protected]… Рамкирана снимка на голмайстора на „виолетовите” Преслав Боруков с личен автограф става притежание на Мартин Папазов. В понеделник, 14 декември, всеки от печелившите може да получи наградата си в офиса на клуба на стадион „Ивайло”.
Подкрепете “виолетовите” и в мача им с “Монтана”, за да продължим заедно възхода на “болярския” тим от последните мачове! “ЕТЪР” – ТОВА СИ ТИ, е призивът на тима.
Как да се снабдите с билети можете да видите на секцията БИЛЕТИ в менюто на сайта etarvt.bg


Ключови думи
Етър Монтана виртуални билети
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати